Zimní romance

Zimní romance

Anotace: ...

Zimní obloha plná bílých chomáčků,
dnes nebude choulení naháčků.
Stromy oblékly si bílý sníh,
děti skotačejí na saních
a mě se stýská moc...
Jaká bude asi tahle noc ?
S tebou a bez tebe,
to nevím,
vím jen to, že si můj celý svět...
Autor Mersii, 27.12.2010
Přečteno 367x
Tipy 5
Poslední tipující: al-pacino, jitka.svobodova, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí