Chybíš mi...

Chybíš mi...

Anotace: Taková říkanka... Ale vyjadřuje to, co citím..

Chybí mi tvé rty,
jež líbat mám dovoleno.
Chybí mi tvé rty,
z nichž slíbávám svoje jméno,
chybí mi tvé rty,
jež můj krk bezpečně znají,
chybí mi tvé rty,
ó, nechť mě ulíbají.
Chybí mi tvé ruce,
když mě objímají.
Chybí mi tvé ruce,
co vědí, kam sáhnout mají.
Chybí mi tvé ruce,
jichž se dotýkat smím.
Chybí mi tvé ruce,
o nichž tu tajně sním.
Chybíš mi celý,
tělem I duší.
Chybíš mi celý,
kdo vzdálenost zruší.
Chybíš mi celý,
nechť tady tě mám.
Chybíš mi celý,
nechci žít představám.
Autor Liliana, 27.12.2010
Přečteno 591x
Tipy 6
Poslední tipující: Eru Alonnar, al-pacino, CULIKATÁ, Judita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí