udělat krok

udělat krok

Anotace: stačí jen řidit se vlastním srdcem

Oči v moři, kde tělo se chvěje,
Vodopád na tváři, radost rozbije,

Řeka do moře vtéká, stejně jako láska utíká,
Ona řídí se davem jako voják se strachem,

Cesta to nejistá, nikdo nic ji nechystá,
S ním měla by směr a silný kmen,

Zaplnil by jí láskou a cílem života,
ale čeká jí věčná samota,

Lepší než hrát karty, či kostky,
O osudu a radosti,

stačí udělat ten krok,
a zaostřit na cíl zrak.
Autor March, 27.12.2010
Přečteno 296x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí