Psychedelická báseň o ztracené naději umírajícího

Psychedelická báseň o ztracené naději umírajícího

otočit
zažbluňká
krvavá
SEN SEN SEN

jsem tvůj stín jen věř
nadějí přišpendlenou
V ZÁTOCE
a křik
nebeských letců a pták
co na křídlech vážky letět by chtěl

to vám říkám byla láska
a zbyla jen bída
SMRT SMRT

na ústa starců
čeká jen pád
A TAK DÁL

výš výš
až k bílým borovicím
severního máje
KRKAVEC

krev stříkající ze dna míz stromů
životem byls
NEVĚRNÝ

SMRT SMRT
SMRT NA ÚSTA APOŠTOLŮ
Autor Vodoměrka, 28.12.2010
Přečteno 496x
Tipy 4
Poslední tipující: Sleepwalker, al-pacino
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přesně tak! A stačilo jen napsat " Tak si polib prdel, Sráči!" :)

07.04.2011 20:35:00 | Sleepwalker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí