Moje barvy

Moje barvy

Anotace: ...člověk míní...časy mění...

Bílá je láska, tak nevinná,
modrá je řeka, která začíná,
pátek je červený, jako moje vášeň v srdci,
s hnědou barvou si rozumí i kluci.

Černá je smrt i strach z prozrazení,
růžová je jako vidina, sen, mámení.
Světle modrá vyjadřuje má nejtajnější přání,
žlutá je slunce a obilí zrání.

Zelená, to je má naděje,
při které se člověk zasměje.
Fialová je jako ledový klid v mém těle,
city, které nemám, mi jdou předstírat skvěle
kvůli Tobě - TOBĚ.
Autor Mersii, 28.12.2010
Přečteno 307x
Tipy 7
Poslední tipující: jitka.svobodova, Loyda, al-pacino, WhiteSkull, synanceia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí