Konec a začátek

Konec a začátek

Anotace: Anotace? Kéž by, utekla mi slova, zbyla pouze táhleta.

Jsem sám a nevím kudy kam,
jen tvé oči hledám, žalem umírám.
Ha, taková prostá slova
pro smích stvořená.

Tss, smutek do básně ukrýt,
ne, nejde takhle žít,
chci poznat to štěstí
a žít s radostí.

Slova, slova, slova
opakujicí se dokola,
jak v divadle herec,
chci dostat tvůj věnec

Překročil jsem práh,
nemusíš mít strach,
podal jsem si inzerát,
odpověz, budu rád.

Nemám slov co bych ti řek,
nejsem obyčejný člověk,
vymykám se standardu,
a jsem pro každou srandu.

A dost bylo slov,
s úsměvem jdu na lov.
Autor Já sám, 28.12.2010
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí