Holčička

Holčička

Anotace: byla jsem malá,hloupá a věřila jsem moc lidem....

Žila jedna holčička, hodná, hezká
Chtěla poznat lásku, do světa šla
Všem říkala, že život nezná
Jenže cesta ke štěstí byla zlá

Potkala lidi, co zlomit ji chtěli
Místo lásky darovali pomstu, zášť
Co je štěstí, to nikdy neviděli
Proti zlobě nepomůže ani ocelový plášť

Chyběla jí v srdci radost
Stačilo by dobré slovo, pohlazení
Za to smutku měla dost
Pochopila, že tady pro ni místo není

Bloumala sama po světě
Plna bolesti a strachu
Nikdy ale nenašla tě
Tebe, co dal bys jí útěchu

Soucit a pochopení hledala
Nikdo však nevěděl, co chce
Možná kdyby lásku potkala
Mohla by darovat své srdce

Snad jednou lidé si vzpomenou
Na holčičku s velkými sny
A co zameškali, to doženou
Než skončí se jejich dny...
Autor Jemná sukuba, 21.01.2006
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí