Loučení

Loučení

Anotace: každý si prožije tu svoji "velkou letní lásku" ale jak se pak rozloučit a hlavně nezapomenout???

Co říct, když se člověk loučí?
Snad: „Měj se, good-bye“ ?
Co dělat, když společné dny končí?
Dva naposled pusu si daj‘

Nemám ráda loučení
Je to zbytečný smutek
Neslibuj, že přejde odloučení
Vždyť víš, že skutek utek‘

Vím, daleko byl jsi, jseš a budeš
Jen vzpomínat mi musí stačit
Proč ve snu vidím tě jak jdeš?
Jenže jiným směrem, co má to značit?

„Láska hory přenáší“ jak říká přísloví
Jenže sama vím, že pravda je jiná
Nikdo mi přece nikdy neodpoví
Která dívka teď ve tvém srdci dřímá?

Nechci si kazit poslední chvíli
Strávenou s tebou v radosti
Prones alespoň jedno slovo milý
„Mám tě rád“ to by bylo dosti

Plakat nechci, ale přesto budu
Ale ty, lásko, usměj se
Proč nemůžu přijít na žádný ze způsobů
Jak říci to hořké: „Měj se.“ ?
Autor Jemná sukuba, 21.01.2006
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí