Na jedné lodi

Na jedné lodi

Anotace: zůstaň

Pohodlí výhody a dobrá pozice
ale co láska naše pramice

pamatuješ jak nás voda nesla
a nebe nás krylo tmou
jak pustili jsme vesla
a tys byla mou

slunce se smálo
a přálo nám věčnost
vše krásné se zdálo
já cítil jsem vděčnost

dotek nebe co se v nás rozpouští
když láska nás objímá
dotek tebe rozum mně opouští
a srdce se rozpíná

láska je a né že není
nechci slyšet že se to změní
Autor Akyš, 28.12.2010
Přečteno 354x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, Judita, James Libustka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí