Láska

Láska

Anotace: jen taková jednoduchá...

Život je štěstím i neštěstím,
slzy kapou bolestí či dojetím.
Láska, ta je také dvojí,
buď bolí, nebo rány hojí.

Ale pravá láska, i přes hory přenáší,
ta bolest nenávidí, nesnáší,
ta bolest nezná, štěstím unáší,
touhou a chtíčem nadnáší.

Tuhle lásku i já už znám,
to díky Tobě, díky tomu, že Tě mám.
Jsi mé štěstí, jsi mé nebe na Zemi,
lásko já věřím, že jsme si souzeni.
Autor Jean89, 29.12.2010
Přečteno 354x
Tipy 6
Poslední tipující: carodejka, James Libustka, la loba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká básnička,jemná,srdíčková.

29.12.2010 11:33:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí