Eskimacký pozdrav

Eskimacký pozdrav

Anotace: Je to tak trochu o tom jak začínal naš vztah

Eskymácký pozdrav znamená začátek líbaní.
Většinou je krásný, ale občas i překáží.
Nejraději mám však jeho oči.
Jsou nádherně průhlední.
Dnes jsem mu poprvé řekla: „ Mám tě ráda“
A není to jen kec, je to realita!
Časem ho budu milovat…
Už teď leze do mých snů.
Časem se třeba vezmeme.
Budu ten den nejšťastnější na zemi.
Miluji naše společné chvíle.
Miluji pocit, kdy jsme spolu.
Miluji Radka
A nechci ho nikdy pozbýti.
Autor narcisie, 16.11.2004
Přečteno 1077x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí