Sen

Sen

Anotace: ...

Padá sníh - hele!
Tiskneš mi ruku vřele
a se šťastným úsměvem,
táhneš mě za ruku ven.

Vločky malé, křehké
z nebe tiše padají,
tak jemné a lehké,
na vlasech mi roztají.

Do očí si pohlédneme
a láskyplně se objememe.
Kéž by nikdy neskončila ta chvíle,
zašeptám ti posmutněle.

Však vím že krátičký máme čas,
smutně se na mě podíváš.
Vím že mi zase zmizíš,
hned jak slunce uzířš.

Naposled mi polibek dáš
a už se v dálce rozplýváš.
Svítá, už začíná den.
Já vím že to byl zas jen sen...
Autor Yuichi Tobi, 29.12.2010
Přečteno 361x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, Loyda, al-pacino, la loba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Náhodou takovej sen může bejt moc fajn

29.12.2010 16:59:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí