Znovunalezená

Znovunalezená

Anotace: láska ? Je to pravda či klam ? Mám ještě věřit ?

.
Skrz tvoji slupku tvrdou, hrubou
dostala jsem se k jádru, zdá se,
pocity v náhlém zmatku budou,
co to přede mnou otvírá se.

Nevím, co počít, jádro sladké,
najednou hřeje srdce z ledu,
a já teď náhle touze vratké
podlehnout nějak nedovedu.
.
Autor Terakota, 29.12.2010
Přečteno 376x
Tipy 10
Poslední tipující: Anjesis, kroužek, James Libustka, Psavec, WhiteSkull, Žqáry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí