Jaká jsi

Jaká jsi

Anotace: je to o tom jaká je láska xD zase jako by to psal kluk

Sbírka: Co cítím

První

Jak hvězda na nebi jsi nedosažitelná,
jak slunce hřejivé jsi neuchopitelná.
Jak voňavá růže s trny jsi nepřístupná,
jak rychle letící čas jsi neúprosná.
Jak nejsladší pochoutka jsi vzácná,
jak hrdý silný lev jsi nebojácná.
--------------------------------------
Druhá

Jak slunce jsi jasná,
jak atlas jsi cizokrajná.
Jak růže jsi krásná,
jak přání jsi tajná.
Jak jahoda jsi sladká,
jak laň jsi plachá.
Jak samet jsi hladká,
jak les jsi tichá.
Autor bublinka, 30.12.2010
Přečteno 348x
Tipy 3
Poslední tipující: al-pacino, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí