Stýskání

Stýskání

Anotace: .......

zastesklo se mi

Srdce se skrčilo
do malého uzlíčku

chybí mi

jak dlouho ještě
bude Bolest trvat?
Rozum řekl, že chviličku
Prázdnota víří
moje Myšlenky
schválně mě bolí
bojovala jsem málo?
o Tebe? o Lásku?
málo cukru a soli?
Nicota se mi válí za dveřmi
snad uteče až se rozední
a Ticho přijde s Útěchou
buď silná a svou

pořád ho chci

zoufalá Zoufalost, možná bdění
Naděje prosím chláchol mě
že Časem se vše změní
a schovám Touhu v Zapomnění
Autor Stanya, 30.12.2010
Přečteno 423x
Tipy 5
Poslední tipující: mauvais-ange, Gabrielle, CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

báseň je smutná a přitom krásná...dokonale jsi vyjádřila pocity, které znám

30.12.2010 23:44:00 | mauvais-ange

Láska umí pekelně bolet, stejně, jako hřát... jen bolest odchází pomaličku...

30.12.2010 15:19:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí