Ach, Bože, pomoz mi!

Ach, Bože, pomoz mi!

Anotace: Smutek...

Chořím zlou nemocí,
není mi pomoci,
mám ztrátu emocí
ve světě lhaní!

Ach,Bože,pomoz mi,
nic se mi nevrací
na slova napsaná,
na slůvka šeptaná,
nejím a nepiju,
mám špatné spaní.

Padám prázdným
tichem a ten,
kdo mne shodil,
směje se zlým,
podlým smíchem!
Padám a oči mám
plné prachu.
Křičím a duše je
plná strachu.

Prudce padám a
tříštím se o skály.
Chytám se skal
zkrvavenou dlaní.
Zůstává po mě
jen otisk krvavý.
Najde se někdo,
kdo mne zachrání?
Autor Hana Trnková, 21.01.2006
Přečteno 450x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí