Jen Tvá

Jen Tvá

Anotace: ...Vášeň, láska, touha, oddanost...nejkrásnější city, jež mám byly do vínku dány...

V očích Ti rozkvetly pomněnky
v jich modru se utápím,
už vidím ty známé plamínky...
Šibalským úsměvem mne obejmeš
a já vím, že mě chceš...

Kéž nikdy neodkvetou
ta drobná modrá kvítka,
poslové vášně, lásky dítka,
ať mi zas a znova hlavu popletou...

Napoj mne láskou !
Z Tvých dlaní něžnost budu pít,
jen Tebou se chci nasytit,
než promněním se v šedovlásku.

I potom chci jen Tebe po svém boku mít
v modru Tvých očí se utopit...
Autor Sladkalu, 30.12.2010
Přečteno 363x
Tipy 16
Poslední tipující: střelkyně1, Markéta G., šuměnka, CULIKATÁ, mauvais-ange, Květka Š., divoska_jaja
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně se topíš v pomněnkovém moři
kéž najdeš svoje korálové atoly
a na nich pak se s Vášní květům podvolíš
až budete se spolu v citu bouřit...

nádherná!

02.01.2011 16:00:00 | šuměnka

Krásně srdíčková:-)

31.12.2010 00:31:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí