..na břehu moře..

..na břehu moře..

Anotace: věnovaná - nicméně pod taktovkou pla-tona / děkuji

Sbírka: ..oživlé vlny..

Na břehu moře půlnočního přílivu
vidím Tvou siluetu stínů dalekých
mé mokré stopy v sobě nesou hřích
můj háv jen vítr odhaluje o chviličku dřív
bys pohledem si vzal mé nahé tělo do očí…

Útes své sítě plní tajemstvím, která jsou naživu
i touhou vášně, zrnky písku, co se namočí
a spíš než přesypou, jen úzkým hrdlem stékají
z prostoru do prostoru, by pak čas se otočil
a nechal za sebou či v nás korále z mušlí potají…

Na břehu moře půlnočního přílivu
vidím Tvou siluetu leskem vábící
mé mokré stopy dávno přešly hranici
můj háv už dávno propustil to tělo věznící
bys nejen pohledem si vzal, než zas se rozloučíš…
Autor šuměnka, 31.12.2010
Přečteno 531x
Tipy 25
Poslední tipující: Larey, Mbonita, hašlerka, Jiná, mauvais-ange, Javavia, Dota Slunská, al-pacino, Květka Š., Kars, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké,ne sice pro denní potřebu,ale pro "chvilky poezie" v životě.

31.12.2010 08:43:00 | čertíček

Krásné šuměnko...

31.12.2010 08:21:00 | Květka Š.

Když nemůžu v noci spát
a se sebou sám se peru,
mořem tvým nechám se hřát...

Tebe já, šumi, žeru!

31.12.2010 03:43:00 | Špáďa

Krása šumáčku, nemám slov a Tobě moc děkuji.Přeji Ti nádherné vykročení do Nového roku a mnoho, mnoho štěstí a zdraví.

31.12.2010 00:23:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí