za čarami

za čarami

Anotace: ... zase jen ...

.
zase jen
hraješ si
za čarami
o pětníky

a při první
výhře prsty
hledáš máry
pod dlaněmi

nevěříš snům
po jejím boku
ani královně
na pár dní

už možná
zase posté
proč ty vole
tak šetříš sny

vždyť v sobě
její každé nové
vyznání jen
pravdou

hoří

a

dnes jsi
možná ten
kdo hasí

ps:

pro požáry v srdcích
rodí se už zpravidla
i se zdroji hasiči

a teď vybírejte

má milá

i ty

pro oba

nové hough !
.
Autor a_tao, 31.12.2010
Přečteno 321x
Tipy 10
Poslední tipující: labuť, Mbonita, mauvais-ange, Javavia, CULIKATÁ, spare
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST!
Vyzdvihla bych hlavně první dvě sloky.

31.12.2010 06:57:00 | spare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí