Neopětovaná

Neopětovaná

Anotace: co všechno pro lásku která nebude naplněna

Znovu a znovu a ještě a zas,
rozdírá srdce ten nelidský mráz.
To ani démoni nejsou tak krutí,
jako ten cit, který k hloupostem nutí.

Dusá mne do země dál mě rve rve na kusy,
a stejně jsem tou, jež se bránit to pokusí.
Sdírá mi kůži a otvírá rány,
na moje maso zve hladové vrány.

Svírá mě, dusí, láme mi kosti,
sytím ji sebou, a nemá nikdy dosti.
Nutí mě narážet na ostrá skaliska,
mává mi nadějí, kterou přec nezískám.

Strhávám ze sebe pro ni své žití,
ona mě spaluje, jako mráz kvítí.
Dobře ví, že nechci přece být sama,
směje se, když už snad zvoní mi hrana.

Taková vážně je tahle zlá dáma,
to, když nám nechce být opětována.
Autor Anjesis, 31.12.2010
Přečteno 333x
Tipy 22
Poslední tipující: váhy, Divoženka1, Dragita, Vanilková Ninja, fuu, Angela Valley, Gabrielle, Rudolf z Falknova, hašlerka, Trystan ap Tallwch, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přesně vím, co chceš říct, znám, znám...

02.01.2011 20:31:00 | Angela Valley

Sice je to trochu složitěji napsaný (huř se to cte) ale smysl to urcite dává mě se to docela líbí

01.01.2011 20:29:00 | Rudolf z Falknova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí