Vítr kolem tebe

Vítr kolem tebe

Anotace: ***

Přeju ti jen to nej v životě,
vím, že to přežiješ a já uvidím plakat tě..
Protože časem to dojde cos mi udělal,
i na tebe dojde to aby ses omlouval..
Budu větrem kolem tebe a budu se dívat,
co vše zvládneš za tu chvilku spackat..
Ne, už ne už to znovu stebou nedám,
jen klidně budu kolem tebe vát..
Lituju blázny a kolem všechny ty krávy,
co ještě nepoznali tvé pravé barvy a vymetaj stebou bary..
Až tě někdy potkám a kdybych se náhodou na tebe smála,
bude to tím, že tebe jsem už vymyzala..
Autor amstafatko, 31.12.2010
Přečteno 236x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí