Boj se zradou,boj na život a na smrt

Boj se zradou,boj na život a na smrt

Anotace: Věnováno všem, kterým láska ublížila, nebo mají strach, že ublíží. V básní je otisknut můj strach, má zkušenost...já.

Štěstí do srdce díru pálí
Loď pro dva, co nabírá vodu
Otázka vyvstává
Zda cenu žít má?
Když láska podlehla svodu

Ruka, kterou nikdo nedrží
Mrknutí očí, slzy jak hrách
Kolik ran jěště utrží?
Než vládu nad tělem převezme strach

Ledová voda palubu plaví
Mrazení v klid přechází
Příslib, že vše se spraví
Začátek konce když přichází

První jeho vdech
Scéna se přenesla pod hladinu
Proč trpět však
za cizí vinu?

Krůček od uzdravení
Ode dna odraz
Včas prokouknut byl
Ďáblův podraz

Jsme tu, bojovníci
Co nikdy se nevzdají
Číhajíc na zradu spící
Připravení ji zdolají!
Autor Serja, 31.12.2010
Přečteno 328x
Tipy 2
Poslední tipující: mauvais-ange
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí