Rytíř mého srdce

Rytíř mého srdce

Anotace: dlouho předlouho jsem nenapsala báseň, snad se bude líbit aspoň trochu. Menší vyznání pro mou lásku.:-)

Já kdysy snila o princi
který by na bílém koni seděl
držel by ruku mou
a do mých očí s láskou hleděl

Hledala jsem prince z pohádky
kterému bych byla princeznou
když se teďka ohlédnu zpátky
vím, že jsem šla špatnou cestou

Tu zaklepal na mé dveře
rytíř ve zlaté zbroji
vyznal mi nehynoucí lásku
a řekl ať jsme svoji

Dnes už nevím co je smutek a trápení
můj rytíř mě před nimi ochraňuje
srdce mé podléhá mámení
lásky, která jej naplňuje.
Autor Dragita, 31.12.2010
Přečteno 483x
Tipy 5
Poslední tipující: Míša S., Anjesis, Danger, Dona Quixote
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná pohádka :-)

05.01.2011 23:22:00 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí