Tvoje sdce

Tvoje sdce

Anotace: ...

Zbarvená obloha
Do červena.
Obličej sklopený,
Se srdcem bolavým.
Chodíme tiše zapadlými,
Tmavými ulicemi.

Nikdo nezná svojí
Pravou tvář,
Ani slunce zář.
Žijeme jako pouliční myši,
Co se skrývají,
V zapadlé skrýši.

Naslouchejme pozorně
Hlasu srdce.
Nikdy není pozdě,
Povolit otěže na uzdě.

Hlavu vzpřímeně držme,
Za láskou si běžme.
Nenechejme svoje srdce
Ztvrdnout na nerozbitné,
Studené kamení,
Který déšť, jako jediný pohladí.
Autor Klira_VK, 31.12.2010
Přečteno 324x
Tipy 2
Poslední tipující: Sladkalu
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nikdo nezná svojí
Pravou tvář,
Ani slunce zář.
Žijeme jako pouliční myši,
Co se skrývají,
V zapadlé skrýši...

Verše jsou úžasné, myšlenka...za ST

13.02.2011 22:24:00 | Sladkalu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí