..tvář bouře..

..tvář bouře..

Anotace: poslední koment roku loňského a první báseň letošního / jak jinak, než s Enigmanem...

Sbírka: ..splétání pramenů..

Některé chvíle
nelze zachytit
Jiné píše sám cit
a další ve své síle
bouřlivě, rozpustile
dokážou lahodit…

Tvé bosé nohy
mají vzkazy chiromantie
co paluba si luští potají
a ráhno dešifruje těla pohyb
když žíznivě se z Tebe napije
a tuhle polohu si klidně obhájí
a vítr jenom lační po Tvém vědomí
stejně jak Vichřice
ačkoli trochu se Tě bojí…

Tak kormidluj, než loď se rozlomí
jak roky v kladkostroji
ve stupních končíce…

A hvězdné přeskupení
čeká na příchozí
co s úsměvy se vozí
na srpku Měsíce, jenž pro ně jen se mění…

Tvář bouře líbá
všechno nové v probouzení!
Autor šuměnka, 01.01.2011
Přečteno 445x
Tipy 22
Poslední tipující: Markéta G., Mbonita, CULIKATÁ, Špáďa, WhiteSkull, Jiná, Květka Š., labuť, hauskaa, Dota Slunská, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Některé chvíle
nelze zachytit
Jiné píše sám cit
a další ve své síle
bouřlivě, rozpustile
dokážou lahodit…

už sám začátek Tvé básně skvěle výstižný ST!!

02.01.2011 12:09:00 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí