Lásce

Lásce

Anotace: Malý vzkaz...

Sbírka: V záblescích

Včeras' byla brunetka,
dnes pro změnu zrzka,
předevčírem Japonka,
zítra třeba Češka.
Někdy sotva zletilá,
jindy starší žena...

Jsou dny, kdy se nedívám,
zač jsi převlečená.

Ráda se mi vyhýbáš,
čas od času škádlíš,
občas mě i vyhledáš,
za chvíli se trápíš.
Přesto tě vždy uvítám,
víš, jak moc se těším.

Jen tě prosím, zaříkám -
neodcházej se vším.
Autor free.poet, 01.01.2011
Přečteno 426x
Tipy 2
Poslední tipující: Fighting Dreamer, Veru
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mrska jedna... :-) Pekne...

03.01.2011 13:07:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí