Můj andílek

Můj andílek

Anotace: Můj...pro mne...ten jediný...

Zavři oči a spi, můj andílku,
pěkně si odpočiň, třeba jen na chvilinku.
Únava ti vykreslila obličej,
ty už máš v mysli jiný děj,
než poslouchat Haydna, Mozarta, či pět se Smetanou.
Věř mě, miláčku, tvé sny tě brzy dostanou.

Úsměv na rtech, nastoupila agónie snů,
z posledních sil se snažíš vzdorovat,
dokázals otevřít oči - akorát.
Na čele máš napsáno:
"Cítím tvou blízkost, jsem spokojen,
alespoň na chvíli budu ukojen,
než usnu a ty odejdeš..."

Odejdeš z mých snů i mé blízkosti,
jiné věci se u mne rozhostí
a na chvilku vytlačí tebe.
Nechci být bez tebe, to studí, svírá, zebe...
Nechci spát a nechci, abys odešla...

Já vím andílku, tak nastav své rty a já tě budu líbat,
abych zabránila špatným snům a svému zmizení...
Autor Mersii, 01.01.2011
Přečteno 365x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí