Vzpomínek pár

Vzpomínek pár

Anotace: V srdci smutek, stesk a vzpomínek pár...

Miláčku můj, při vzpomínce na tebe a na naše odloučení je mi moc smutno.
Mám pocit, že bez tebe nebudu moci dýchat
a za těch pár dní zemřu,
nebo alespoň zvadnu jako květina uprostřed pouště.
Dny bez tebe budou nekonečné jako obzor v moři.
Mé oči nebudou mít barvu
a úsměv ztratí lesk.
Přijď alespoň na chvíli
a mé prázdné oči uvidí s láskou tolik věcí,
ale nejraději TEBE - má lásko.
Autor Mersii, 01.01.2011
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí