Proč?

Proč?

Anotace: Proč to bolí?

Proč neumím se usmát a z očí padají slzy?
Proč neumím se radovat a všechno mě jen mrzí?
Proč nemůžu byt veselá a necítit ten žal?
Proč všechno hezký ten zlý pocit svál?
Proč srdce mě tak bolí a proč žalem puká?
Proč necítím nic, než jen ta strašná muka?
Proč tímto směrem se můj život ubírá?
Proč všechno krásný tak moc rychle umírá?
Proč nedokážu v noci vůbec klidně spát?
Proč měla bych se každého dne bát?
Proč napadají mě jen smutná slova?
Proč zvedat se mám zas a znova?
Proč musím se jen pořád trápit?
Proč všechno hezký musím ztratit?
Proč musím takovýhle život žít?
Protože nemám na to odejít...
Autor Dee02, 01.01.2011
Přečteno 319x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jenže já to tak nechci cítit, nechci aby to bolelo...jinak taky přeji krásný Nový rok

02.01.2011 23:32:00 | Dee02

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí