Bolí to...

Bolí to...

Anotace: Bolí to...

Bolí mě všechno,
bolí mě žít.
Bolí mě jedno,
bolí tě chtít.
Bolí mě plakat,
bolí mě se smát.
Bolí mě skákat,
bolí mě tiše stát.
Bolí mě úsměv,
bolí mě žal.
Bolí mě život,
co za to stál...
Autor Dee02, 01.01.2011
Přečteno 322x
Tipy 1
Poslední tipující: jethullfan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí