Tlukot srdce

Tlukot srdce

Anotace: ...

Lehce sedl jsem si na svůj stín
schoulil se a nic necítím
jen chlad a trpkost dalších dní
kéž by byl už poslední

Ten první den já měl jsem sen
druhý, držel jsem ho v rukou
třetí myslel, že ztratil jsem
a čvtrtý běhal bosý lukou

Den za dnem tlouklo srdce dál
já miloval a nadával
jak blázen skákal z útesu
kolik tíhy ještě unesu

Další den je, těsně z rána
není první ani poslední
ten kdo hraje, neprohrává
tak si tlukot poslechni
Autor Hmota, 02.01.2011
Přečteno 387x
Tipy 5
Poslední tipující: Jakule, Antares, Helena Lovecká, jvacl, Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí