Kopačky (rozchod)

Kopačky (rozchod)

Anotace: v době, kdy prožíval krizi jak v životě, tak ve škole, ale hlavně v lásce

Když chodím světem opilý
a pár jich už znám
říkám si proč tu jsem
co chci a co mám

Pak potkám Tebe
a vše se náhle změní
radost v duši
a to sladké snění

Dívku jako ty
jen tak nepotkám
jsem nesmělý smutný
a strašně rád Tě mám

Chtěla bys štěstí, lásku
všechno hned
nemůžu láskou mluvit
a chtěl bych ti vyhovět

Řekneš pak, no víš
já mám jiného v duši
jó a jsi pěknej kluk
strašně ti to sluší

Chtěla bys mě jiného
než mě znáš
je to snadné
chce to jenom čas

Cítím, že mě máš
alespoň trochu ráda
nedělej ze mě
jenom kamaráda

Pořád
na Tebe musím myslívat
jsi v mém srdci
a já nemohu spát

Nechci se s Tebou rozejít
nejde to z mého srdce vzít
nemohu za to,
že Tě miluji.
Autor Robby Hartmann, 02.01.2011
Přečteno 350x
Tipy 2
Poslední tipující: Kalin, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí