Tobě

Tobě

Anotace: čas nejde vrátit

Když zhasnu světla
a jdu spát
musím na Tebe
vždycky myslívat

Na Tvoje oči
rty i duši
máš šestnáct let
a strašně ti to sluší

Myslím na nás
co bychom prožít mohli spolu
na štěstí, lásku
a slzy co padaj dolů

Hraji si s Tebou
v představách
a když Tě potkám
se mi vyhýbáš

Mé sny se nesplní
to vím
a to mě činí
více nešťastným

Bojím se
že mě nacháš stát
a v kocovině
budu umírat.
Autor Robby Hartmann, 02.01.2011
Přečteno 432x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, labuť, nejsembásník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí