Sybila slíbila

Sybila slíbila

Anotace: Snad jsem se nespletl...

Sbírka: Studené podroví

Sybila slíbila

Na schodech Sybilu jsem potkal
co mě čeká mi tupě prozradila
tak jsem se dále omaleně zeptal
na co ještě v budoucnosti narazila.

Okamžik bez pohybu na místě stála
pak náhle vzala mé klidné dlaně
a tázala se co moje duše by si přála
když v zápětí z dlaní vyskočily laně.

Sybila pravila to budoucnost tvá vyskočila,
nad slovy které pravila jsem se zamyslel
pak dál po schodišti vědění vykročila
a já svou cestou také odešel.

Ať je to Sybila nebo má dlaň
jen tys Michaelo tys má laň
tys má budoucnost vykročená z dlaní
moje věrnost a jistota jako vstávání ranní.
Autor Kalin, 02.01.2011
Přečteno 592x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí