Zítra

Zítra

Anotace: Co pak asi bude zítra

Zítra
Zítra ve svém náručí
Konečně vás budu mít
Teď však hlava poroučí
Pouze o vás snít

Tak zítřku kde se flákáš
Přijď už k nám
Už ji do mého náručí lákáš
Ať nemusím být sám.
Autor kukopr, 02.01.2011
Přečteno 267x
Tipy 2
Poslední tipující: Gringer, fuu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí