Taneční otázka vesmírné růže

Taneční otázka vesmírné růže

Anotace: na dnešním večírku.. nějak došla i slova...

Louky s křídly zdobily
svatební šaty planin

Dnes klesne motýl..

za chvíli
vločkám se neubráním

.
.
.

Pokorně mlčíš o lavinách
Z citu?
Spí jediná?

Jediný ti věnuji květ
za skalku máje
a není květen!

Ani létem
neuniknu v krajinách

Hluboko
jsi
Ach..

Bože nade mnou…

Přijmu i tvůj leden
ať vír stop dvě ticha změní?

* Bojuje motýl s andělem
* ať růže trpí hladověním?

...
Autor J's .., 02.01.2011
Přečteno 334x
Tipy 29
Poslední tipující: Anjesis, ZILA78, mida, Dragita, James Libustka, Dota Slunská, fuu, labuť, Psavec, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je moc zajímavá........ST

07.01.2011 12:33:00 | Anjesis

Jééé..tak ta je krásná!Po vločkách posílám ST!;-)

03.01.2011 19:39:00 | xoxoxo

Tak tahle mě dostala. Po dlouhé době dávám ST.

02.01.2011 19:57:00 | Jana M.

Nádherná ST

02.01.2011 19:53:00 | Javavia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí