Co je pro mne Ona

Co je pro mne Ona

Anotace: Pro mne je velká láska,jsem do ní prostě zamilovaný...

Sbírka: Ty si ta jediná

Co je pro mne její pohled?
Sám o sobě je jedinečný,
proudí z něj velká energie,
při pohledu do jejích očí.

Co je pro mne její pohlazení?
lepší pohlazení není od nikoho,
její dotek je tak něžný,
dozajista by potěšil kde koho.

Co je pro mne její obětí?
při něm si znovu uvědomým,
že mám někoho komu můžu věřit,
někoho bez koho nemůžu být.

Co je pro mne její políbení?
V té chvíli ve mne proudí vzrušení,
je to neobyčejné vyjádření citů,
jež provádí mého srdce bušení.

Co je pro mne s ní milování?
to je neuvěřitelný pocit štěstí,
je to s ní prostě nádherné,
při jejím pevném obětí,
při tom vzrušení nadměrném,
a dlouhotrvající slasti.

Co je pro mne vlastne ona?
žena mého života,patří ji mé srdce,
jsem do ní šíleně moc zamilovaný,
s ní se život žije velmi sladce.
Autor Dubínek, 02.01.2011
Přečteno 418x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásňoučké

06.01.2011 00:58:00 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí