Má Rozárko

Má Rozárko

Anotace: Je to jako výtah...Pokaždé když někdo zmáčkne tlačítko, tak bud jedeš nahoru a nebo dolu. Mě někdo zmáčknu přízemí.

Sbírka: Studené podroví

Má Rozárko

Má Rozárko už nespatřím
v krvi brodím

duši tvou už neopatřím
a do nebe se už nepromodlím.

Má Rozárko s tebou se loučím
na dlouhé věky

naposled jazyk ve víně smočím
a skočím do řeky.

Má Rozárko na mě nevzpomínej
na mě se vykašli.

hlavně druhým odpouštěj
aby se vlci napásli.
Autor Kalin, 03.01.2011
Přečteno 331x
Tipy 1
Poslední tipující: fuu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí