Krutá pravidla lásky

Krutá pravidla lásky

Anotace: nikdy se neponaučím...

Bolí to, když láska není žádaná,
když je nechtěná a neopětovaná,
duši vám poraní a srdce zlomí
ve dne v noci jen trápíte se pro ni.

Však srdce bohužel poručit si nedá,
mé hloupé srdce stále lásku hledá,
vždy zamiluji se špatně a jen se tím mučím,
vypadá to, že se nikdy neponaučím.

Mé obavy jsou temné jak noční obloha,
vím, že tenhle cit mi duši roztrhá,
tak hrázi své bolesti popustím stavidla,
kdo vymyslel lásku, stanovil krutá pravidla.

Ač jsou to pravidla krutá, jsou i jednoduchá,
trápí vás, ničí a zlomí vašeho ducha,
stále jen trpím a jednou se tím zničím,
přesto vím, že bez ní byla bych ničím..
Autor Charibeja, 03.01.2011
Přečteno 307x
Tipy 6
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Anjesis, Mrs.Underwood, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy hřeje,někdy studí...

03.01.2011 15:08:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí