Prokrastinace

Prokrastinace

Anotace: No, prokrastinuju...

Měla bych se učit,
ale čtu si zase o Bondym.
mohl by mě učit,
co to je volnej rým.

Protože já ho absolutně nechápu
nemá pro mě smysl žádnej
jako v mnohých jiných případech tápu,
co na něm vidí někdo jinej.

V tomhle si rozumím s Magorem,
i když on o tom neví.
A hnána svým vnitřním motorem
píšu zas odstavec nový.

Měla sem na mysli volný verš...
Autor slunovrat, 03.01.2011
Přečteno 302x
Tipy 3
Poslední tipující: Elenril, J sh' T r' k
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí