Bezpečí

Bezpečí

Anotace: vzácný, krásný a uklidňující pocit

Marnost a beznaděj už nesídlí v mojí mysli,
v tobě našla jsem kousek sebe, který mi chyběl tolik let.
Před spaním choulím se pod tvými křídly
a ty do vlasů vplétáš mi místo stuhy něžný polibek.
Přečteno 306x
Tipy 5
Poslední tipující: hypertenze, Fighting Dreamer, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí