Slová Lásky

Slová Lásky

Anotace: ...neznámé...

Sbírka: Tváře Zrcadel

Kolik sloh měl bych psát o lásce?
Když všechny slová jsou napsané a známé...

A přeci jen,
je to pokaždé jinak...
Ale víc než sen...

Když jsme v něm,
je vše uplně jiné
a přece stené,
jako bílí den....
Autor Raziel PsyDearth Characith, 03.01.2011
Přečteno 385x
Tipy 4
Poslední tipující: Pešulka, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí