Chtivá láska

Chtivá láska

Anotace: Chtíč a touha smísená s láskou je to nejkrásnější co mohlo kdy vzniknout....

Jazyky se proplétají
v polibku milostném,
jako motýli tančící
na květu červeném.

Rty rudé se dotýkají
v polibku milostném,
jako čumáky vlčí
v pozdravu radostném.

Prsty tápající
po kůži jemné,
jako kočky hledající
pohlazení něžné.

Láska chtivá
krásná bývá.
Věčně toužící
po milování prahnoucí.

Autor Riakel Saitten, 03.01.2011
Přečteno 370x
Tipy 2
Poslední tipující: Sýkorka07
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí