Touha po Tobě

Touha po Tobě

Anotace: :)

Miluji rozkošnou vůni Tvé kůže
- lásko -
toť vůně pravého muže,
které nemohu se nabažit.

Tvé ohromné tělo,
v kombinaci s Tvými city,
to přesně mé srdce chtělo.

Tvé smaragdově zelené oči!
Zbožňuji je!
Hlava se mi z nich točí!

Probodáváš mě pohledy.
Pohledy plnými něhy a rozkoše.
Bytí s Tebou má jisté výhody -
naplníš mé srdce nezkrotnout touhou,
poté ji ukájíš po chvíli dlouhou.

Tvé polibky mě přivádějí k šílenství
- cítím je všude.
Na chodidlech,
kotnících,
stehnech.

Na rukou,
na rtech,
na krku,
ňadrech.

Na břiše,
na bocích,
na mé....
Všude!

Naprostá agonie rozlévá se po mém těle.
Miluji Tvé doteky,
Tvé polibky
a miluji Tebe...
Autor Cortina, 03.01.2011
Přečteno 502x
Tipy 3
Poslední tipující: Azure angel, Daniel Osbourne, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí