Cesta do srdce zamilovaného

Cesta do srdce zamilovaného

Anotace: ...

Cesta do srdce zamilovaného

Dnešní den zvláštní byl
Já měl jsem dnes štěstí
Aniž bych cokoliv pil
To láska si cestu klestí

Ale nebude to lehké
Na cestě je spousta trní
Možná budou oči její vlhké
Jak usedavě slzy roní

Avšak až srdce mé najde
Nebo to, co z něj zbylo
Tak do něj pravou nohou vejde
Nebo levou, jak je libo

Pak mě pohladí na duši
Však ještě nenastal tento čas
Až se tak stane, zčervenají mi uši
A já budu milovat znova a zas
Autor kukopr, 03.01.2011
Přečteno 300x
Tipy 1
Poslední tipující: Gringer
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí