Jsem tak ráda...

Jsem tak ráda...

Anotace: Jednou večer v záchvatu lásky, chytlo mě to a nechtělo pustit. Mé lásce...

Jsem tak ráda, že jsem s Tebou,
jsem tak ráda, že Tě znám,
vede mi to ruku levou
a ten rým se píše sám.

Jsem tak ráda, že jsme spolu,
no tak mi dej ručičku.
Puůjdem spolu za stodolu,
tam si dáme hubičku.

Jsem tak ráda, že mi patříš,
že si sobě patříme,
povesím svůj život na kříž,
zlého se my zbavíme.

Jsem tak ráda, že se známe,
že Tě vídat mohu.
Láska všechny ledy láme,
díky Pánu Bohu.

Jsem tak ráda, že tu stojíš
vždycky po mém boku.
Já jsem s Tebou, když se bojíš,
při každém Tvém kroku.

Toť má poezie v lednu.
Dneska už by stačilo.
Kdybys přečet' ještě jednu,
tak by Tě to zabilo!!!
Autor Lucy, 03.01.2011
Přečteno 424x
Tipy 5
Poslední tipující: Jan Urban, mida, CULIKATÁ, Marco
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky píšu levou.

03.12.2012 20:57:50 | Robin Marnolli

to je hezký :-) ať vám to vydrží

03.01.2011 21:06:00 | mida

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí