Šeptáš mi...

Šeptáš mi...

Anotace: Omlouvám se za velice dlouhou pauzu než jsem přidal další dílo. Ono děl je dost, ale internetové připojení se se mnou rozkmotřilo. Odpuste.

Šeptáš mi o rtech, očích, o její kráse,
o tom jak ji ztrácím zase...
Šeptáš mi o tom, že ji jiný líbá,
hladí a je s ní v noci,
o tom, že ji má jen ve své moci.
Šeptáš mi, že polibky zkoumá její něžné rysy,
stejně jako jsem to dělal kdysi...
Mlč už!
Vím, že to tak není.
Je nevinná a čistá což se sotva změní...
Šeptáš mi, že ji laská, že k němu hoří touhou,
že city ke mě byli lží pouhou...
Šeptáš mi jak jsem naivní,
když si myslím, že mě ráda měla...
Šeptáš mi, že se mnou byla jen kvůli touze těla...
Mlč už!
Nechci naslouchat tvým lžím více.
Šeptáš mi, jak se s ním mazlí,
jak líbá její líce...
Tak mlč už!!!
Proč trháš moje srdce v kusy?
Proč se ti tak líbí když mne bolest dusí?
Tak mlč už a nešeptej nic dál!
Nikdy mne nedonutíš abych se jí vzdal...
Autor Azazen, 03.01.2011
Přečteno 363x
Tipy 6
Poslední tipující: Laivindia, dream in emptiness, CULIKATÁ, L.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí