Neusnem

Neusnem

Anotace: ...

Nechci na svatého si hrát
nechci postávat a lhát
chci chytnout tě za ramena
a říct do očí,
že mám tě rád

A tebe celou
postrádat, když nejsem s tebou
a vědět, že víš...
o tom, že když sníš
tak o tom vím

A pak sním,
že s tebou toulám se tmou
tou touhou a hlubinou
kde není nic, jen holá zem
na ní si lehnem a...neusnem...
Autor Hmota, 04.01.2011
Přečteno 345x
Tipy 14
Poslední tipující: Jakule, ta co bývala Andělem, kroužek, Helena Lovecká, Psavec, James Libustka, Gabrielle, labuť, WhiteSkull, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí