Miluju kopce a mraky

Miluju kopce a mraky

Anotace: Miluju....

Jdu pozorovat mraky
a Ty bys měl jít taky.
Jen proto, abys mohl být se mnou.

Miluju kopce,
protože poskytujou pohled z jiný perspektivy
a nahoře vidíš, co je za nimi.
Tak už pojď za mnou.

A nejradši mám kopec u nás za domem,
protože je tak akorát vysoký,
abych na jeho vrcholu
popadla dech, než zas půjdu dolu.
Autor slunovrat, 04.01.2011
Přečteno 336x
Tipy 4
Poslední tipující: J sh' T r' k, Danga, Danger
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Miluji tyto pohledy taktéž :-)

04.01.2011 10:25:00 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí