Otázka pro succuby

Otázka pro succuby

Anotace: O prolistovaném albu nocí bezesných

Proč ponořila jsi
ňadra svá
do moře smutku
dlaní mých
a ponechala osudu
čas
který se odvlnil
do vysušených tůní
zakletých v čarovná oka osleplá.

Tak jdu
s vyhaslou myslí
bez cíle
a nořím se
do obrazu tvého
abych rozpit v barvách
prostínil tvoji podobu
krvavým potokem slz.
Autor Jan Urban, 21.01.2006
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mám čest napsat komentář beze slov, která by to jen pokazila.

23.01.2006 11:26:00 | Hančí

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí